Sürgősségi orvosi chipkártya – külföldi utazásokra

Utazásai során váratlan egészségügyi vészhelyzet részese lehet egy baleset, megbetegedés vagy a meglévő betegség miatt.

Mi történik akkor, ha nem tudja elmondani, hogy milyen betegségben szenved, mire allergiás, milyen gyógyszereket szed, mert eszméletlen állapot, vagy rosszullét korlátozza ebben, vagy nem beszél idegen nyelvet?

Ha balesetet szenved, vagy rosszul lesz, az elsősegély nyújtáshoz segítséget jelentenek az Ön egészségügyi állapotát érintő fontos adatok.

Ha rendelkezik a “Sürgősségi orvosi chipkártyával”, a chipkártya lehetővé teszi a sürgősségi orvosi ellátás esetén, hogy elérjék az Ön személyes és egészségügyi adatait.

Ez a rendszer nagymértékben segíti az eredményesebb és gyorsabb ellátást egészségügyi vészhelyzet esetén – mely akár életmentő is lehet!

Sürgősségi orvosi chipkártya szolgáltatás

Kiknek ajánljuk a sürgősségi chipkártya rendszer szolgáltatást?

Ajánljuk családoknak külföldi nyaralás alkalmával, üzletembereknek külföldi üzleti útra, amatőr-, profi sportolóknak, téli sport szerelmeseinek, extrém sportot kedvelőknek, diákoknak, akik külföldön tanulnak hosszabb-rövidebb ideig, külföldön dolgozóknak.

Figyelmébe ajánljuk mindenkinek, akinek krónikus betegsége van!

Ajánljuk mindenkinek egészségügyi vészhelyzet esetére, ez lehet súlyos rosszullét, baleset, betegség.

A mielőbbi diagnózis felállításához, a terápia célzott megtervezéséhez és az utógondozási idő lerövidítéséhez fontos információkat kap a kezelőorvosa a sürgősségi chipkártyáról az Ön állapotát illetően.

 
 

Szolgáltatás bemutatása

Orvosi vészhelyzet esetére kínáljuk a szolgáltatást, – elsősorban külföldi tartózkodásra ajánljuk. Űrlap segítségével feltöltheti egészségügyi adatait. Az adatok külföldön angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz – nyelveken jelenhetnek meg, attól függ, hogy Ön milyen országban tartózkodik. A chipkártya használatakor SMS-t kap az Ön által megjelölt 2 személy.

Szolgáltatás feltételei

A szolgáltatást 16 éven aluliak csak szülői beleegyezéssel vehetik igénybe. Regisztrálni kell a honlapon, és elfogadni az adatkezelési tájékoztatót, a kiskorú regisztráció nyilatkozatot és az általános szerződési feltételeket.

Regisztráció

A regisztráció során a csillaggal megjelölt adatok kitöltése szükséges a rendszer működéséhez.
A regisztrációnak nélkülözhetetlen része az igazolványkép, mert ez kerül rá az Ön sürgősségi chipkártyájára és egészségügyi kartonjára. A kép lehetőség szerint színes legyen fehér háttérrel, vagy háttér nélkül.

„START” 5 LÉPÉSBEN

A sürgősségi szolgáltatás vásárlásához regisztráció szükséges. A Varázsló segédeszköz 5 lépésben vezeti végig Önt a vásárlás folyamatában. (Fiókadatok – Számlázási cím – Szállítási cím – Fizetés – Egészségügyi karton).

FIZETÉS MÓDJA

Webáruházunkban a vásárlást követően az OTP SimplePay rendszerével történik a bankkártyás fizetés. Az automatizált rendszer miatt csak a fenti bankkártyás fizetést tudjuk elfogadni. Postai utánvétel, banki átutalás, más pénzügyi tranzakció nem lehetséges.

SÜRGŐSSÉGI CHIPKÁRTYA HASZNÁLATA

Javasoljuk, hogy tartsa a sürgősségi chipkártyát a személyes iratai (személyi igazolvány, jogosítvány) mellett, mert az Ön beazonosítása alkalmával a kiérkező orvos, rendőr könnyen megtalálja azt. A chipkártya kiolvasásához okostelefon és internetkapcsolat szükséges. A belépéshez szükséges a PIN kód megadása, amit a chipkártyán talál.

EGÉSZSÉGÜGYI ADAT

Az egészségügyi adatai közül fontos, hogy a krónikus- kezelt betegségeit, és a szedett gyógyszereit (a gyógyszer nevét, hatóanyagát, fényképet a gyógyszer dobozáról), a gyógyszerallergiát, vagy egyéb allergiáit, vércsoportját feltöltse. Az egészségügyi adataival, kórelőzményeivel kapcsolatban kérje háziorvosa, kezelőorvosa segítségét.

ADATBIZTONSÁG

A chipkártya nem tartalmaz személyes egészségügyi adatot! Tartalmazza az Ön fényképét, nevét, egyedi azonosítóját, ami 128 karakterből áll, tartalmazza a PIN kódot, és a chipkártya sorszámát. Az egészségügyi adat kiolvasásakor QR-kód olvasóra vagy NFC kapcsolatra és a PIN -re van szükség (ez csak olvasási jogosultságot biztosít). Egészségügyi adatfeltöltés csak és kizárólag a regisztrációkor megadott e-mail cím és jelszó megadásával lehetséges. Az egészségügyi adatok biztonságban vannak (SHA-256 algoritmus)!

CALL CENTER

A Call center a +36 70 7017370 számon érhető el magyarul és angolul munkanapokon 8-20 óráig. A Call center az Ön kérésére letiltja a chipkártyáját elvesztés esetén. Ön a neve, e-mail címe, telefonszáma megadásával (mindhárom kötelező) tudja magát azonosítani. Az azonosítást követően kérheti chipkártyájának letiltását. A Call center azonosítás nélkül adja ki a sürgősségi kapcsolat nevét és telefonszámát pl. a chipkártya sérülése, vagy internetkimaradás esetén, a chipkártyán látható PIN és ID megadását követően. A Call centernek nincs hozzáférése az egészségügyi és egyéb személyes adatokhoz.

Utasbiztosítás

Sürgősségi chipkártyájáról elérheti utas biztosítójának nevét, S.O.S. telefonszámát és a kötvényének adatait. Külföldi tartózkodás esetén kössön utasbiztosítást!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop